-20%
МНЕНИЯ

Открих този спрей преди около месец,ползвам го редовно и съм изключително доволен.И жена ми е много по-щастлива,защото издържам повече,а точно това и липсваше на нея.
Мишо - Разград

Идеален помощник ми е.Сега съм много по-уверен,че ще задоволя приятелката ми.Чувствах се зле от това,че свършвам бързо.От както ползвам спрея Love Power забравих за притесненията и сексуалния ни живот значително се подобри.
Петър - Разлог

Много съм доволен от спрея.Има идеален ефект от него.Издържам много,много повече благодарение на него.Ще продължавам да го ползвам,защото се чувствам спокоен и не мисля само как да издържа по-дълго време.
Стоян - Варна

Страхотна работа върши спрея Love Power.Доста ми е напрегнато и забързано ежедневието и това се отразява на сексуалния ми живот.Доста се бях притеснил,че не мога да задоволя жена си,но откакто използвам този спрей,това вече е възможно.
Георги - Русе

Браво.Помага ми да удължа половия акт и удоволствието е неописуемо.
Мариян - Добрич

Много ме измъчваше неудовлетворения поглед на приятелката ми след като свърша.Причината беше,че както и да се опитвах,не можех да издържам дълго,а все пак на жените им трябва повече време.Страхувах се да не я загубя.Сега с помощта на този спрей за задържане сексуалния ми живот значително се подобри.
Слави - Петрич

Купувам си го редовно и не мисля да спирам.Най-добрия продукт,който съм срещал някога.
Иван - София

Аз и съпругата ми сме разговаряли многократно по въпроса как да увеличим издръжливостта ми.Случайно попаднала на този спрей,донесе го да го пробвам и останахме изключително доволни.Действието му е безотказно.
Мирослав - Бургас

Повече от щастлив съм,че открих този спрей.Добра работа върши.
Жеко - София

Много е добро спрейчето.От както го ползвам мойта мацка е презадоволена,а това се отразява и на мен.Секса е много по качествен когато издържам повече.
Цветан - Монтана

Действително ми оправи проблема с преждевременната еякулация.Станах доста по-издръжлив.Харесва ми това,че такова чудо на технологиите е на съвсем достъпна цена.Всеки може да си го позволи.Да не говорим за супер изгодните промоции,които правят.
Иво - Видин

Харесва ми,помага ми,действа!Първия път когато се напръсках с този спрей много се притеснявах да не ми се случи нещо нежелано,но не.Дори напротив,останах изключително доволен.Уверих се,че не предизвиква никакви странични ефекти и сега си го ползвам редовно.
Дилян - София